Schildersbedrijf Amsterdam

J.H.Pieterse is een schildersbedrijf werkzaam in de regio Amsterdam dat staat voor Kwaliteit , Tradioneel en Duurzaam schilderwerk. En heeft meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van binnen- en buitenschilderwerk en bied u dan ook degelijk advies en 1e klas schilderwerk met de daaraan gekoppelde garantie.

schildersbedrijf Amsterdam

Schilderwerk Amsterdam

Ik werk veel in de regio Amsterdam. Door meer dan 40 jaar  ervaring op het gebied van schilderwerk beschikken ik over veel kennis en kan u dan ook een degelijk advies geven. Als u kiest voor Schildersbedrijf  Pieterse dan kiest u voor , vakbekwaam en flexibel schilderwerk. Ik werk met de beste materialen en geen enkele klus is dan ook te groot.

Plafond herstel Amsterdam

Naast het schilderwerk herstel ik ook plafonds die veel scheuren bevatten en door het aanbrengen van glasvlies ontstaat een nieuw plafond die jaren mee gaat. Deze word in elke gewenste kleur geschilderd. Naast het plafond kunnen ook uw wanden met Glasvezel-behang worden bekleed, deze zijn in diverse motieven te verkrijgen. Deze wandbekleding is zeer onderhoudsvrij en zeer sterk. Uiteraard worden de wanden ook weer in een door uw uitgekozen kleur geschilderd. Ook vinylbehang op wanden geen probleem.

Timmerwerk Amsterdam

Kleinschalig timmerwerk zoals bijvoorbeeld het herstellen van omtrekspeling van deur en ramen of het vervangen van glaslatten en het eventueel vervangen van een deur is geen probleem. Ook voor het herstellen van glasbreuk kunt u bij mij terecht.

Waarom schildersbedrijf JH. Pieterse?

Meer dan 40 jaar ervaring

Snel en effici├źnt
Enthousiaste en vakbekwame vakmensen
Goede prijs- kwaliteit verhouding
Een gedegen advies, planning en offerte vooraf

Ook plafondherstel en kleinschalig timmerwerk

Bent u op zoek naar een schilder in de omgeving van Amsterdam? Neem contact met mij op!