Schildersbedrijf Purmerend

J.H.Pieterse  is een schildersbedrijf werkzaam in de regio Purmerend dat staat voor Kwaliteit , Traditioneel en Duurzaam schilderwerk. En heeft meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van binnen- en buitenschilderwerk en bied u dan ook degelijk advies en 1e klas schilderwerk met de daaraan gekoppelde garantie.

schildersbedrijf purmerend

Schilderwerk Purmerend

Ik werk voornamelijk in de regio Purmerend. Door meer dan 40 jaar lange ervaring op het gebied van schilderwerk beschik ik over veel kennis en kan u dan ook een degelijk advies geven. Als u kiest voor Schildersbedrijf  Pieterse dan kiest u voor ervaren, vakbekwaam en flexibel schilderwerk. Ik werk met de beste materialen en geen enkele klus is dan ook te groot.

Plafond herstel Purmerend

Naast het schilderwerk herstel ik ook plafonds die veel scheuren bevatten en door het aanbrengen van glasvlies ontstaat een nieuw plafond die jaren mee gaat. Deze word in elke gewenste kleur geschilderd. Naast het plafond kunnen ook uw wanden met Glasvezel-behang worden bekleed, deze zijn in diverse motieven te verkrijgen. Deze wandbekleding is zeer onderhoudsvrij en zeer sterk. Uiteraard worden de wanden ook weer in een door uw uitgekozen kleur geschilderd. Ook vinylbehang brengen ik graag op uw wanden aan.

Timmerwerk Purmerend

Kleinschalig timmerwerk zoals bijvoorbeeld het herstellen van omtrekspeling van deur en ramen of het vervangen van glaslatten en het eventueel vervangen van een deur is geen probleem. Ook voor het herstellen van glasbreuk kunt u bij mij terecht.

Waarom schildersbedrijf J.H. Pieterse?

Meer dan 40 jaar ervaring
Snel en effici├źnt
Enthousiaste en vakbekwame vakmensen
Goede prijs- kwaliteit verhouding
Een gedegen advies, planning en offerte vooraf
Ook plafondherstel en kleinschalig timmerwerk

Bent u op zoek naar een schilder in de omgeving van Purmerend? Neem contact met ons op!