Schildersbedrijf Volendam

J.H.Pieterse  is een schildersbedrijf ook werkzaam in de regio Volendam en staat voor Kwaliteit , Traditioneel en Duurzaam schilderwerk. En heeft meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van binnen- en buitenschilderwerk en bied u dan ook degelijk advies en 1e klas schilderwerk met de daaraan gekoppelde garantie.

schildersbedrijf Volendam

Schilderwerk 

Ook schilderwerk in de regio Volendam is mogelijk. Door meer dan 40 jaar lange ervaring op het gebied van schilderwerk beschik ik over veel kennis en kan u dan ook een degelijk advies geven. Als u kiest voor Schildersbedrijf  Pieterse dan kiest u voor ervaren, vakbekwaam en flexibel schilderwerk. Ik werk dan ook met de beste materialen en geen enkele klus is dan ook te groot.

Plafond herstel 

Naast het schilderwerk herstel ik ook plafonds die veel scheuren bevatten en door het aanbrengen van glasvlies ontstaat een nieuw plafond die jaren mee gaat. Deze word in elke gewenste kleur geschilderd. Naast het plafon kunt u ook uw wanden met Glasvezel-behang laten bekleden, deze zijn in diverse motieven te verkrijgen. Deze wandbekleding is zeer onderhoudsvrij en zeer sterk. Uiteraard worden de wanden ook weer in een door uw uitgekozen kleur geschilderd. Ook vinylbehang aan brengen is geen probleem.

Timmerwerk

Kleinschalig timmerwerk zoals bijvoorbeeld het herstellen van omtrekspeling van deur en ramen of het vervangen van glaslatten en het eventueel vervangen van een deur is geen probleem. Ook voor het herstellen van glasbreuk kunt u bij mij terecht.

Waarom schildersbedrijf J.H. Pieterse

Meer dan 40 jaar ervaring
Snel en effici├źnt
Enthousiaste en vakbekwame vakmensen
Goede prijs- kwaliteit verhouding
Een gedegen advies, planning en offerte vooraf
Ook plafondherstel en kleinschalig timmerwerk

Bent u op zoek naar een schilder in de omgeving van Volendam? Neem contact met ons op!