Schildersbedrijf Zaandam

J.H.Pieterse voor het Betere Onderhoud is een schildersbedrijf werkzaam in de regio Zaandam dat staat voor Kwaliteit , Traditioneel en Duurzaam schilderwerk. Wij hebben meer dan 38 jaar ervaring op het gebied van binnen- en buitenschilderwerk en bieden u dan ook degelijk advies en 1e klas schilderwerk met de daaraan gekoppelde garantie.

schildersbedrijf Zaandam

Schilderwerk Zaandam

Wij werken voornamelijk in de regio Zaandam. Door onze 38 jaar lange ervaring op het gebied van schilderwerk beschikken wij over veel kennis en kunnen u dan ook een degelijk advies geven. Als u kiest voor Schildersbedrijf  Pieterse dan kiest u voor ervaren, vakbekwaam en flexibel schilderwerk. Wij werken met de beste materialen en geen enkele klus is dan ook te groot voor ons.

Plafond herstel Zaandam

Naast het schilderwerk herstellen wij plafonds die veel scheuren bevatten door het aanbrengen van glasvlies. Hierdoor ontstaat een nieuw plafond die jaren mee gaat. Deze word door ons in elke gewenste kleur geschilderd. Naast het plafon kunt u ook uw wanden met Glasvezel-behang worden bekleed, deze zijn in diverse motieven te verkrijgen. Deze wandbekleding is zeer onderhoudsvrij en zeer sterk. Uiteraard worden de wanden ook weer in een door uw uitgekozen kleur geschilderd. Ook vinylbehang brengen wij graag op uw wanden aan.

Timmerwerk Zaandam

Kleinschalig timmerwerk zoals bijvoorbeeld het herstellen van omtrekspeling van deur en ramen of het vervangen van glaslatten en het eventueel vervangen van een deur is voor ons geen probleem. Ook voor het herstellen van glasbreuk kunt u bij ons terecht.

Waarom schildersbedrijf J.H. Pieterse

Meer dan 38 jaar ervaring
Snel en efficiënt
Enthousiaste en vakbekwame vakmensen
Goede prijs- kwaliteit verhouding
Een gedegen advies, planning en offerte vooraf
Ook plafondherstel en kleinschalig timmerwerk

Bent u op zoek naar een schilder in de omgeving van Zaandam? Neem contact met ons op!