Schildersbedrijf Zaandam

J.H.Pieterse is een schildersbedrijf werkzaam in de regio Zaandam dat staat voor Kwaliteit , Traditioneel en Duurzaam schilderwerk. En heeft meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van binnen- en buitenschilderwerk en bied u dan ook degelijk advies en 1e klas schilderwerk met de daaraan gekoppelde garantie.

schildersbedrijf Zaandam

Schilderwerk Zaandam

Ik werk ook in de regio Zaandam. Door meer dan 40 jaar  ervaring op het gebied van schilderwerk beschikken ik over veel kennis en kan u dan ook een degelijk advies geven. Als u kiest voor Schildersbedrijf  Pieterse dan kiest u voor ervaren, vakbekwaam en flexibel schilderwerk. Er word dan ook gewerkt met de beste materialen en geen enkele klus is dan ook te groot.

Plafond herstel Zaandam

Naast het schilderwerk herstellen ik ook plafonds die veel scheuren bevatten en door het aanbrengen van glasvlies ontstaat een nieuw plafond die jaren mee gaat. Deze word in elke gewenste kleur geschilderd. Naast het plafond kunn u ook uw wanden met Glasvezel-behang worden bekleed, deze zijn in diverse motieven te verkrijgen. Deze wandbekleding is zeer onderhoudsvrij en zeer sterk. Uiteraard worden de wanden ook weer in een door uw uitgekozen kleur geschilderd. Ook vinylbehang aan brengen is geen probleem.

Timmerwerk Zaandam

Kleinschalig timmerwerk zoals bijvoorbeeld het herstellen van omtrekspeling van deur en ramen of het vervangen van glaslatten en het eventueel vervangen van een deur is  geen probleem. Ook voor het herstellen van glasbreuk kunt u bij mij terecht.

Waarom schildersbedrijf J.H. Pieterse

Meer dan 40 jaar ervaring
Snel en effici├źnt
Enthousiaste en vakbekwame vakmensen
Goede prijs- kwaliteit verhouding
Een gedegen advies, planning en offerte vooraf
Ook plafondherstel en kleinschalig timmerwerk

Bent u op zoek naar een schilder in de omgeving van Zaandam? Neem contact met mij op!